Oklevelet és ajándékot kaptak

Éremhalmozó evezősöket köszöntöttek

Fotó: Mekliz Fotó
Zombai-Kovács Ákos
2021.10.21. 14:17

Éremhalmozó evezősöket köszöntött a Városházán a sportért is felelős alpolgármester. Radnóti Ákos a 2021-es Evezős Országos Bajnokságon kiválóan szerepelt sportolóknak és edzőiknek, illetve a GYAC elnökének is gratulált remek szereplésükhöz.

A klub evezősei rengeteg érmet és értékes helyezést szereztek az OB-n, amit jutalmazni kell, ezt mondta a Győr Plusznak az alpolgármester. Radnóti Ákos kiemelte, a gratuláció nem csak a bajnokoknak jár, de minden olyan versenyzőnek is, aki szereplésével Győr hírnevét öregbíti. A sportért is felelős alpolgármester köszöntötte a GYAC érem halmozó evezőseit. Ebben a kis teremben összesen 47 aranyérem szerzője foglalt helyet, ők az Országos Bajnokságon nyertek, különböző korosztályokban.

Radnóti Ákos nekik gratulált és adott át oklevelet és ajándékot.

„Hihetetlenül jól szerepeltek az OB-ken a GYAC evezősei, alig győztem összeszámolni, annyi aranyat hoztak haza, érezhetően jól működik a klub, kiváló szakmai munka zajlik, nem véletlenül szerepeltek ilyen remekül– fogalmazott Radnóti Ákos.

A politikus fontosnak tartja, hogy a sportolók méltó elismerést kapjanak.

„Polgármester úrral egyetértésben úgy döntöttünk, nem csak a bajnokokat díjazzuk, hanem minden olyan jól teljesítő győri sportolót, aki a város jó hírét viszi a világban – tette hozzá az alpolgármester.

Papp Oszkár, GYAC elnöke büszke a versenyzőire: „Hatodik éve mi vagyunk a legeredményesebb klub az országban, ami igen nagy szó és a kiváló szakmai munkának, meg annak a munkának köszönhető, amit a fiatalok beletesznek. A folyók városában a víz adott, mi pedig igyekszünk egyre jobb körülményeket biztosítani, hogy minél jobb eredmények születhessenek. 54 bajnoki címet szereztek evezőseink idén, ebből most 15 sportolót és egy edzőt jutalmazott meg
alpolgármester úr”
zárta szavait a sportvezető.

Fotó: Mekliz Fotó

Kapcsolódó témák: #dicséret | #evezős | #GYAC | #Győr+ TV |