Kézilabda

Eldőlt: Danyi Gábor lesz a Siófok vezetőedzője

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2021.01.05. 16:41

Három plusz két éves szerződést kötött Danyi Gábor és a Siófok KC. A magyar szakember 2021 nyarán veszi át a csapat irányítását, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

„Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében. Az érkezése nem csak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról biztosított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeretnék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei szezon eredményes befejezésére koncentrálunk.” – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője a balatonparti klub hivatalos honlapjának.

Danyi Gábor pedig ugyanitt úgy fogalmazott:

„Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont.”

A hírről a Győri Audi ETO KC weboldala is beszámolt, ezt írták:

„Eldőlt, hogy nem hosszabbít szerződést egymással a Győri Audi ETO KC és Danyi Gábor vezetőedző. A tréner idei szezon végén lejáró szerződését a klub Elnöksége nem kívánta meghosszabbítani.

 „2020 február elején jelentettük be Danyi Gábor újabb egyéves megbízatását a csapat élén. A klub vezetése tárgyalt a kontraktus folytatásáról, és az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg az idén lejáró szerződést. A szezon hátralévő részében természetesen közösen küzdünk tovább a céljaink eléréséért.” -nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

Danyi Gábor 2011 nyarán érkezett Győrbe, másodedzőként Konkoly Csabával, Karl Erik Bohnnel és Ambros Martínnal dolgozott az egyesületnél. 2018-tól vezetőedzőként folytatta munkáját a klubnál.

Munkájához és pályafutásához sok sikert kívánunk a jövőben is.” – zárul az Audi ETO KC közleménye.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |