Egykori kapus lesz a sportigazgató Győrben?

Győr+ Illusztráció: ETO FC Facebook
2023.03.01. 16:45

A csakfoci.hu információi szerint - immáron sportvezetőként - visszatérhet a magyar futballba Köteles László, a Videoton, a Vác és a Diósgyőr korábbi kapusa, aki legnagyobb sikereit külföldön, a belga Genkkel érte el, amellyel bajnoki címet és kupát nyert, valamint bejutott a Bajnokok Ligájába. A portál értesülése szerint, a 2018-ban visszavonult játékos a fő jelölt az ETO FC Győr sportigazgatói pozíciójára.

A győri egyesületnek 2022 februárjában lett a tulajdonosa a dunaszerdahelyi DAC-ot is vezető Világi Oszkár, a két klub azóta több területen is szorosan együttműködik egymással. A csakfoci.hu információ szerint a DAC sportigazgatója, a belga Jan Van Daele ösztönzi Köteles győri szerepvállalását, aki a korábbi kapus tízéves belga múltja miatt is jól ismerheti őt.

Köteles visszavonulása után a futballban játékosügynökként tevékenykedett az elmúlt években.

Arról kedden a Győr+ Média is beszámolt, hogy az ETO FC Győr vezetősége és Mihalecz István sportigazgató megállapodtak a szakember szerződése azonnali hatállyal történő felbontásáról. Ahogy az ETO kommunikációjában szerepelt: Ez a döntés a sportrészlegen belüli szélesebb körű átalakítás része, amelynek célja a klub általános közép- és hosszútávú teljesítményének javítása.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |