Távozik az ETO FC Győr sportigazgatója

Győr+ ETO FC Hivatalos Facebook
2023.02.28. 16:52

Az ETO FC Győr vezetősége és Mihalecz István sportigazgató megállapodtak a szakember szerződése azonnali hatállyal történő felbontásáról. A klub szeretné megköszönni a szakembernek az eddigi munkáját, professzionalizmusát, elkötelezettségét és odaadását. Ez a döntés a sportrészlegen belüli szélesebb körű átalakítás része, amelynek célja a klub általános közép- és hosszútávú teljesítményének javítása. – olvasható a klub hivatalos közösségi oldalán.

Számomra megtiszteltetés volt az ETO-ért dolgozni, hiszen egy olyan nagy múltú klubért tehettem, amelyet mindig is tiszteltem, és ahol hitem szerint, mindenki számára kiváltság dolgozni” – kezdte Mihalecz István.

„A tulajdonosváltást követően öröm és megtiszteltetés volt, hogy rám esett a választás, és én kezdhettem meg az új ETO építését sportigazgatóként. Mióta beléptem a klubba, az ETO érdekében dolgoztunk együtt Jan Van Daele-val és a kollégákkal, egészen mostanáig harmonikusan, és, ha a közös munka során néha különbözött is a véleményünk, mindig megtaláltuk azt a közös nevezőt, ami elképzeléseink szerint a legjobb volt a klubnak, hiszen ez volt a legfontosabb. Most elértünk egy olyan ponthoz, ahol a vélemények nem egyeztek tovább, és azt a döntést hoztuk egy őszinte beszélgetést követően, hogy az a legjobb, ha most békében elválunk egymástól. Senkiben nincs harag, nem veszélyeztetjük az elkezdett közös munka eredményeit, akkor, és úgy hagyjuk abba, amikor őszintén és tisztelettel tudunk egymástól elbúcsúzni. Kívánom, hogy az ETO sikeres klub legyen a jövőben, és a tulajdonosok mielőbb elérjék a kitűzött ambiciózus céljaikat. – nyilatkozta Mihalecz István a klub hivatalos közösségi oldalán.

Korábbi cikkünk a témában:

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |