Kézilabda

Egy hétvégén két BL-meccset játszik a Győri Audi ETO

Korábbi fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2020.11.02. 13:11

Péntektől vasárnapig kétszer is megmérkőznek a lányok a Dortmund ellen az Arénában. A németországi hatósági szigorítások miatt kellett átírni az eredeti programot.

Németország 2020. november 2-tól súlyos hatósági szigorításokat léptetett életbe a koronavírus fertőzés terjedése miatt, így megkérdőjeleződött a Győri Audi ETO KC németországi utazása. A győri klub felajánlotta segítségét a rendezéssel kapcsolatban a Dortmund csapatának és az Európai Kézilabda Szövetségnek, miszerint legyen Győrben megrendezve a két összecsapás – számol be az előzményekről a Győri Audi ETO KC hivatalos honlapja.

Az egyeztetések sikeresek voltak, így biztossá vált, hogy 2020. november 6-án, pénteken és 2020. november 8-án vasárnap is találkozik a két csapat.

(Az ETO emiatt kezdeményezte a november 4-ére kiírt Kisvárda – Győri Audi ETO KC bajnoki találkozó halasztását.)

Az első, azaz a pénteki Bajnokok Ligája összecsapáson hivatalosan a német csapat lesz „otthon” az Audi Aréna Győrben. A meccs 18.30-kor kezdődik.

A második találkozót pedig – ami eredetileg november 15-én lett volna -, előrehozták, és vasárnap, azaz november 8-án, délután 14.00 órától rendezik az Arénában, ahol Görbiczék lesznek a pályaválasztók.

Minden további információ a klub honlapján!

Forrás: Győri Audi ETO KC

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda | #koronavírus | #sport |