Győri ETO FC

Egészségesek az ETO focistái

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.05.05. 19:29

Hétfőn teszteltek a Győri ETO FC játékosait és munkatársait, s most már az is kiderült, hogy minden COVID-19 teszt negatív lett, játékosaink és kollégáink egészségesek.

A klub egészségügyi személyzete május 4-én hétfő reggel kezdte el az ETO labdarúgóit és szakembereit tesztelni, hogy hogy felkészültek legyenek a bajnokság esetleges folytatását illetően. A teszt egyébként kimutatja, ha az alany már átesett a koronavíruson, vagy jelenleg is fertőzött.

„Látva a Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének nyilatkozatait, azt a döntést hoztuk, hogy a mai napon a játékosaink koronavírus-tesztelését megkezdjük – nyilatkozta hétfőn az ETO hivatalos honlapján Soós Imre, az ETO Futball Kft. ügyvezetője.

Keddtől a biztonsági előírásokat megtartva, kisebb csoportokban megkezdjük az edzéseket. A létesítményt lezárjuk, és csak a negatív tesztet produkáló dolgozók, stábtagok és játékosok léphetnek be a területre. Ha a szövetségtől megkapjuk a tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy a bajnokságot folytatni kell, akkor a csapat természetesen készen áll a folytatásra, ha viszont nem, akkor később döntünk arról, hogy az edzések megtartását meddig folytatjuk.” – zárta a vezető.

Hétfő délután a honlap arról is beszámolt, hogy nagy örömükre minden labdarúgójuk és kollégájuk tesztje negatív lett, így elkezdhették a közös munkát.

Forrás és fotó: eto.hu

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #koronavírus | #labdarúgás | #WKW ETO FC |