Döntetlennel zárta az ETO a felkészülési időszakot

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.22. 19:38

A bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta az ETO FC Győr. A katari Baniyas SC ellen gólnélküli döntetlennel zárult a felkészülési időszak, innentől már a Gyirmót elleni bajnoki rajtra fókuszál a gárda.

ETO FC Győr – Baniyas SC 0-0
Győr, ETO Stadion.

ETO FC Győr: Ruisz – Vera (Csáki 87’), Szépe, Szujó, Csontos, Tóth R., Tuboly, Kiss M. (Mitring 80’), Skvarka, Csóka (Moharos 80’), Huszár. Vezetőedző: Antonio Munoz. 

Baniyas SC: Fahad – Khamis, Ivkovic, Abas, Joao Victor, Awana, Suarez, Sail, Anoubi, Niakate, Sulejmanov. Cserék: Khalaf, Ali, Jasim, Almansori, Umar, Alhosani, Almenhali, Salem, Alhosani, Shehda, Cisse, Amehri, Alromithi, Hegab, Alharthi. Vezetőedző: Darko Milanovic.

A 9. percben egy szöglet után kifejelt labdát Huszár lőtt el kapásból, ám kaput nem talált. Tíz perccel később Csontos lövése kevéssel tévesztett célt. A félidő végén Ivkovic egy szabadrúgást követően fejelt a hálónkba, ám les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A második félidő elején Alhosani egy szögletet követően tudott fejelni, ám Ruisznak nem okozott gondot a próbálkozás. A 72. percben Tuboly távoli lövését védte a vendégek hálóőre. A 84. percben Sail lövését könnyedén védte Ruisz. A mérkőzés végén közel álltak a győriek a győzelemhez, Skvarka bal alsóba tartó lövését bravúrral védte az ellenfél kapusa.

Véget ért az ETO FC Győr számára a felkészülési időszak, folytatás jövő héten, már a bajnokságban, a Gyirmót ellen.

Antonio Munoz: A mai második mérkőzésen nem sikerültek túl jól a labdameneteink, de a csapat jól védekezett és nem kaptunk gólt. Az utolsó percekben megvolt a lehetőségünk a győzelem megszerzésére, ám az ellenfél kapusa bravúrral hárítani tudott. Minden játékosunk megkapta a megfelelő terhelést, innentől már a bajnoki összecsapásra koncentrálunk.nyilatkozta az eto.hu-nak a csapat vezetőedzője.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |