Dán edzővel bővül a Győri Audi ETO szakmai stábja

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2023.03.23. 19:38

A Győri Audi ETO nyártól Ulrik Kirkely mellett egy másik dán trénerrel, Kristian Danielsennel is erősíti szakmai stábját. Az új másodedző szintén az Odense csapatából érkezik majd nyáron Győrbe.

Tovább bővül a klub edzői stábja nyártól. Az már korábban eldőlt, hogy Ulrik Kirkely veszi át a csapat irányítását júliustól, most pedig biztossá vált, hogy az Odense csapatából jelenlegi másodedzője, Kristian Danielsen is követi őt Győrbe.

Az új vezetőedzővel történő megegyezést követően elkezdődött a 2023/24-es szezon kérdéses posztjainak véglegesítési folyamata. Ennek egyik pontja volt a megfelelő másodedző személyének kiválasztása. Ulrik Kirkely-vel közösen több lehetőséget számba vettünk, és végül úgy döntöttünk, hogy szerződést ajánlunk jelenlegi segítőjének, Kristian Danielsennek. A fiatalember nagyon jó ajánlólevéllel rendelkezik, sok hasznos tapasztalatot gyűjtött már eddigi pályafutása során. Egy elhivatott, kézilabdának élő szakemberről van szó, aki remekül kiegészíti vezetőedzőnket. Biztos vagyok benne, hogy érkezése nagy erősítést jelent klubunk számára” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Győri Audi ETO edzői csapatához. Büszke, nagy hagyományokkal és ambiciózus célokkal rendelkező klubról van szó, amely egyben engem is motivál, és amiért keményen fogok dolgozni nap, mint nap. A keret a világ legjobb játékosaiból áll, és remélem, hogy az apró részletekben szerzett tudásom előre tudja vinni a csapatot, és egyénileg a játékosokat is. Amikor az Audi Aréna Győrben jártam ellenfélként, mindig fantasztikus légkört tapasztaltam a szurkolók részéről, és már alig várom, hogy most egy oldalon lehessek velük. Másodedzőként csatlakozom Ulrik Kirkely-hez, akivel sok éven át jó együttműködést építettünk ki az Odense Håndboldnál, de egyben izgatott vagyok, hogy nyártól a jelenlegi stábbal és a csapat körüli adminisztrációval együtt dolgozhatok majd. Nagyon várom már, hogy kezdhessek a Győri Audi ETO-nál” – mondta Kristian Danielsen.

A 35 éves dán szakember 2019 óta erősíti az Odense csapatát, ez idő alatt két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet is szerzett, emellett a legmagasabb EHF Pro Licenc edzői képesítés birtokosa.

Forrás: gyorietokc.hu
Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó cikkeink:

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC |