Cáfolja a győri kosárcsapat Curtis barátnőjének állításait

Győr+ Illusztráció: Pixabay
2023.10.06. 11:13

A szenzációs franciaországi vendégjáték után most korábbi játékosa, Curtis párja miatt írnak az újságok a SERCO UNI Győr női kosárlabdacsapatáról. Erős kijelentéseket tett Barnai Judit az RTL egyik műsorában.

A Nyerő Páros szerdai adásában Barnai Judit arról beszélt a többi pár előtt, hogy miután kiderült, Curtisszel egy párt alkotnak, a győri kosárcsapatánál, ahol játékosként dolgozott, komoly szankciókat helyeztek kilátásba.

Én akkor Győrbe jártam kosarazni, és egyszer csak úgy keltem föl, hogy a telefonom konkrétan izzott. Mindenki hívott, írt. Nagyon durva volt, úgy, hogy én nem tudtam először, miről van szó. Mindenki szemében az voltam, aki szétszedett egy családot. Hívtak a győri vezetőségtől is, hogy felfüggesztenek a kosárlabdából. Ez volt az egyedüli, ami nekem akkor ugye biztos pont volt az életemben, és oda sem mehettem le. Sőt, ami nagyon durva volt, mondták, hogy drogtesztet is akarnak velem csináltatni – mondta Barnai Judit az adásban.

A Blikk megkereste a SERCO UNI Győrt, Fűzy András elnök úgy nyilatkozott, soha nem érte szankció Barnait amiatt, hogy ki a párja.

Nem történt semmi ilyen. Itt játszott akkor már nálunk jó ideje, fel sem merült bennünk. Abban a szezonban is végigment a szerződése, bronzérmesek voltunk a bajnokságban, és ő volt az egyik legjobb játékosunk. Csak akkor nem játszott, ha megsérült vagy beteg volt. Soha nem mondtuk neki, sőt meg se fordult senki fejében, hogy a magánélete miatt felfüggesszük vagy drogtesztet csináljunk Judittal. Abban az időszakban csak COVID-teszteket végeztünk a játékosokon a pandémia miatt.” – fogalmazott Fűzy András.

Forrás: blikk.hu

Korábban írtuk:

Kapcsolódó témák: #bulvár | #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr |