Sporteredmények

„Büszkék lehetünk a győri kosaras lányokra!”

Fotó: Ács Tamás
Ficsór Dávid
2021.04.30. 15:17

A győri Városházán fogadta a város sportért is felelős alpolgármestere az első osztályban bronzérmet nyert UNI Győr MÉLY – ÚT játékosait, a szakmai stáb tagjait és vezetőit.

A hölgyek a DVTK csapatát verték két mérkőzésen a harmadik helyért folyó párharcban. Radnóti Ákos az ünnepi eseményen azt mondta, egy nehéz helyzetben kellett a klub minden tagjának helytállni, épp ezért a győriek büszkék lehetnek a gárdára, hiszen ez sikerült és egy ilyen kiemelkedő eredménnyel párosult.

Emléklapot és egy ajándékcsomagot vehettek át a megjelentek az alpolgármestertől. A klub nevében Fűzy András elnök köszönte meg az ajándékokat és az egész éves támogatást: „Győrben minden feltétel adott, hogy a legmagasabb szinten kosárlabdázhassunk és ez a bronzérem nem csak a klub, az önkormányzat és az egyetem sikere, hanem minden győrié!”

Megköszönve a város támogatását az elnök egy-egy bronzérmet adott át a polgármesternek és alpolgármesterének, valamint egy bekeretezett mezt, amit a játékosok dedikáltak az esemény végén.  

Képgalériánk az átadásról:

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #kosárlabda | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |