BL- győzteseket köszöntöttek az Audi Arénában

Fodor László Fotó: O. Jakócs Péter
2024.06.03. 20:57

Több száz szurkoló köszöntötte az immár hatszoros Bajnokok Ligája győztes Audi ETO KC női kézilabda-csapatát az Audi Arénában. Az ünneplés során a szimpatizánsok hatalmas ovációval fogadták a BL-hősöket, később lehetőség nyílt arra is, hogy begyűjtsék a még hiányzó autogramokat és elbúcsúztassák a szezon végével távozó játékosokat.

Egyesével szólították színpadra a hétvégén bajnokok ligája győzelmet arató ETO játékosait, a sor végén a csapatkapitány Kari Brattset érkezett a színpadra a BL-trófeával. A beállós magyarul üdvözölte a publikumot és köszönte meg az egész éves buzdítást.

Ezt követően Görbicz Anita sportigazgató és Endrődi Péter ügyvezető mondott rövid beszédet, mindketten a szezon nehézségeit és a szurkolók mindvégig kitartó szeretetét emelték ki. Dr. Dézsi Csaba András polgármester is elismerését fejezte ki, majd Szeles Szabolcs alpolgármester és Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos adták át a város ajándékát a csapatnak.

A köszöntés végén a „világ legjobb szurkolótábora” találkozhatott a játékosokkal, hogy begyűjtsék a hiányzó autogramokat, és átadják személyes ajándékaikat kedvenceiknek.

TV-s szerkesztő: Fodor László

Kapcsolódó cikkünk:
Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #híradó | #kézilabda | #köszöntés |