Az MTK érkezik szerdán az Arénába

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2023.09.11. 19:13

Szerdán 18 órai kezdettel folytatódik a K&H női kézilabda liga. A 3. fordulóban hazai pályán, az Audi Aréna Győrben az MTK Budapest együttesét fogadja a Győri Audi ETO KC.

A találkozót megelőzően Ulrik Kirkely és Emilie Hovden beszélt a várakozásokról a klub honlapjának.

„Nagyon várom már a következő magyar bajnoki mérkőzésünket, hiszen jó néhány elemet tovább kell fejlesztenünk a játékunkban. Ha a Mosonmagyaróvár elleni találkozóból indulunk ki, és megértjük, ott mit rontottunk el, biztos vagyok abban, hogy tudásunk szerinti legjobbunkat fogjuk nyújtani az MTK ellen – vélekedett előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Az MTK ellen már játszottunk a felkészülési időszakban egy edzőmérkőzést, így nem lesz teljesen ismeretlen ellenfél számunkra. Remélem, ezúttal sokkal jobban fogunk játszani, mint a legutóbbi bajnoki meccsünk alkalmával. Szeretnénk győzelemmel folytatni hazai pályán, jobb formánkat mutatva– mondta Emilie Hovden a várakozásairól.

Az MTK Budapest csapata jelenleg a tabella 11. helyén áll két vereséggel, 57 lőtt és 61 kapott góllal. A szezon folyamán eddig ketten szereztek 10-nél több találatot. Farkas Johanna 14-szer, Poczetnyik Luca Laura pedig 12-szer volt eredményes, ők foglalják el a házi góllövőlista első helyeit.

A találkozót szerdán 18 órától a M4Sport YouTube-csatornáján élőben közvetíti, és a Benya-Hantos Dorina, Kovács Kamilla bírói kettős vezeti.

Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #Magyarország |