Győri Audi ETO KC

Ambros Martin csatlakozik a csapathoz

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2021.05.10. 16:56

A Győri Audi ETO KC kispadjára Görbicz Anita ült le a DVSC elleni bajnoki meccsen. A klubikon megbízatása egy meccsre szólt, a szezon hátralévő mérkőzéseire Ambros Martínt bízta meg a klubvezetés a vezetőedzői feladatok ellátásával.

A DVSC elleni K&H női kézilabda liga mérkőzésre a Görbicz Anita vezette edzői hármas készítette fel a Győri Audi ETO KC-t. A klub legendája győzelemre vezette a csapatot első vezetőedzői megbízatásán.

Köszönöm Görbicz Anitának, hogy elvállalta a keret felkészítését és vezetését a bajnoki meccsre. Nyilván nem volt egyszerű a helyzet, hiszen speciális körülmények között egy teljesen új szerepben kellett helyt állnia, de kitűnően vezette a lányokat. Gratulálok neki és a csapat minden tagjának is!” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

A klubvezetés megvizsgálta a lehetőségeket a szezon hátralévő részére, és úgy döntött, hogy a kitűzött célok elérése érdekében új vezetőedzőt nevez ki a csapat élére.

A megállapodásunk Görbicz Anitával egy meccsre szólt. Segített a csapatnak, de elmondta, hogy mindenképpen játékosként szeretné befejezni a szezont, döntését pedig tiszteletben tartottuk. Olyan edzőt kellett keresni, aki felkészíti, irányítja a csapatot a hátralévő hetek megmérettetései során. Egyik fő szempont az volt, hogy a rövid rendelkezésre álló idő alatt olyan embert válasszunk, aki minden szempontból jól ismeri a klubot. Ezért felkértük Ambros Martínt, hogy július helyett már most kezdje meg a munkát a csapattal. A megbízást elfogadta, a mai napon megtartja első edzését a keretnek. Jó munkát és sok sikert kívánok neki!” – mondta Dr. Bartha Csaba.

Ambros Martín eredetileg 2021 júliusában tért volna vissza a Győri Audi ETO KC élére vezetőedzőként. A spanyol tréner változatlan szakmai stábbal vág neki a szezon hátralevő mérkőzéseinek, Kun Attila másodedzőként, míg Holanek Zoltán erőnléti edzőként segíti munkáját. Első mérkőzését csapatunk vezetőedzőjeként a Magyar Kupa elődöntőjében játssza majd a Ferencváros ellen 2021. május 15-én, szombaton 16:45-kor.

Forrás: Győri Audi ETO KC

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |