Mesterhármas

A „kis” Farkas nagy napja

Fotó: eto.hu
Győr+
2022.02.09. 16:50

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében Nagykanizsán lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, amely fordulatos mérkőzésen tudott nyerni és továbbjutni a következő körbe. Hatalmas érdemei voltak a továbbjutásban Farkas Balázsnak, aki triplázni tudott a találkozón.

Az NB II-es győri csapat fordulatos mérkőzésen harcolta ki a következő körbe jutást, ahol Farkas Balázs háromszor volt eredményes. A fiatal támadó az első félidőben egy büntetőt váltott gólra, amit ő harcolt ki, majd a második játékrész hajrájában négy perc alatt újabb két gólt szerzett, amivel sikerült fordítani és győzni.

Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, ahol az ellenfél kétszer is előnybe tudott kerülni” – kezdte Farkas Balázs a klub hivatalos Facebook csatornáján. Szerencsére mind a kétszer helyén volt a szívünk és az eszünk, így fel tudtunk állni. Nehéz meccs volt, tipikus kupatalálkozó, ahol a kisebb csapat mindent megtett, hogy megnehezítse a magasabb osztályú együttes dolgát, de szerencsére mi jöttünk ki jól belőle. Sajnos nem volt zökkenőmentes a játékunk, több hiba is volt a kilencven perc során, de a lényeg, hogy bent vagyunk a legjobb nyolc csapat között. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy gólokkal tudtam hozzájárulni a győzelemhez és a továbbjutáshoz!

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #Magyar Kupa |