Bravúros fordítás! Továbbjutott az ETO a Magyar Kupában

Fotó: ETO FC Győr
Győr+
2022.02.09. 14:46

A labdarúgó-Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerda kora délutáni mérkőzésén az NB III Nyugati csoportjában 10. helyezett FC Nagykanizsa az NB II-ben kilencedik helyen álló ETO FC Győrt fogadta. A győri csapat drámai meccsen 3-2-re nyert, s továbbjutott.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, hiszen rögtön a találkozó elején megszerezték a vezetést Lőrincz Bence révén. A nagykanizsai játékos bravúros találattal, szögletrúgásból vette be a győriek kapuját. Az ETO egyenlítő góljára az első félidő végéig kellett várni, Farkas Balázst buktatták a tizenhatoson belül. A büntetőhöz a sértett állt oda, és magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

A második félidőben ismét vezetést szerzett a Nagykanizsa. A találkozó 65. percében Vlasics Dániel volt eredményes. Egészen a 85. percig vezetett a harmadosztályú hazai csapat, ám ekkor a győriek támadója, Farkas újfent a kapuba talált, s kiegyenlített. Úgy tűnt, következhet a hosszabbítás, egy perccel a lefújást megelőzően azonban a mérkőzés hőse, Farkas Balázs ismét eredményes volt. Több gól már nem esett a meccsen, az ETO 3-2-re nyert, s továbbjutott.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #Magyar Kupa |