Koronavírus

A járvány miatt szigorított az ETO

szigoritasok-a-letesitmenyben-a-koronavirus-miatt_2020-09-14
Győr+
2020.09.15. 08:00

Utánpótlás és felnőtt játékosainak egészségét szem előtt tartva a koronavírus járványra való tekintettel szigorításokat vezettek be az ETO FC Győr létesítményén belül. A klub kéri mindenki türelmét és megértését.

Az utóbbi napokban egyre növekvő esetszámok miatt elővigyázatosságból szigorú intézkedéseket vezettek be az ETO FC Győr létesítményében.

Sportzónát jelöltünk ki, ahova a belépés csak sportolóknak és stábtagoknak engedélyezett. A férfi NB II-es és női NB I-es csapatok játékosai és stábtagjai rendszeres PCR tesztelési kötelezettségnek tesznek eleget, emellett nagy figyelmet fordítunk utánpótlás-korú labdarúgóink védelmére is, ezért az alapvető járványügyi ajánlások betartása mellett (rendszeres lázmérés, kézfertőtlenítő használata) törekszünk arra, hogy minimalizáljuk a kontaktot a különböző szakágak között.” – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Szeptember 14. hétfőtől visszavonásig elővigyázatosságból szülők, hozzátartozók a létesítmény területére nem léphetnek, a büfét sem használhatják.

„A létesítmény területére kizárólag az itt dolgozók, stábtagok és játékosok léphetnek munkavégzés céljából. A szülők várakozni kizárólag a Camping pálya fedett lelátóján tudnak, ahol mobil toalettet is elhelyeztek. Játékosaink egészségének érdekében kérjük mindenki megértését, az okozott kellemetlenségekért pedig elnézést kérünk!” – fogalmaztak.

Fotó: eto.hu
Kapcsolódó témák: #koronavírus | #labdarúgás | #WKW ETO FC |