Hajrá Magyarok!

A Győr+ Média is meccslázban ég

200738362_326310762449394_881018469051158172_n
Győr+
2021.06.23. 16:45

A jelenleg is zajló fociláz a Győr+ Média szerkesztőségét sem hagyja hidegen, a meccseket rendszeresen követjük s persze egy emberként szurkolunk a magyar válogatottnak. Eddig is így tettük, szerda este pedig még hangosabb lesz a Hajrá Magyarok!

Knézy Jenő a Győr+ Média vezérigazgatója döntetlen vár a mai összecsapástól. „Nekünk csak a győzelem jó, de én őszintén szólva nem látom reális esélyét, hogy a németeket megverjük. Ugyanakkor nagyon halkan hozzáteszem, a francia meccs előtt sem gondoltam, hogy döntetlen lesz. Egy döntetlent szerintem most is el tudunk érni, de óriási dolog lenne. Ha lövünk gólt, de csak egyet, az nem lesz elég a győzelemhez. Gólos döntetlenre számítok tehát, a magyarok találatát pedig Szalai Ádám szerzi majd. Ha kiesünk, emelt fővel és büszkén tehetjük!– zárta a Győr+ első embere.

Kiss-Máté Noémi, a marketing csapat vezetője magyar győzelmet remél: „Általában be szoktak jönni a boszorkányos megérzéseim…”– mosolygott, majd így folytatta: „Egy gólocskával nyerni fogunk. Nyernünk kell! Csodát tesznek a fiúk, és milyen jó lesz holnap a külföldi címlapokon látni, hogy a kis magyar nemzet legyőzte a nagy oroszlánt.”

„A magyarok teljesítménye meglepi a világot ma este…” – fogalmazott röviden és kissé sejtelmesen Varga Zita vágó kolléganőnk.

Ficsór Dávid, aki nem csupán a Győr+ TV szerkesztő-riportere, hanem a labdarúgáshoz leginkább értő kollégánk, hiszen évekig kimagasló eredményeket ért el kapusként, ma este is bízik a srácokban: „Eddig is emberfelettit nyújtottak a srácok, remélhetőleg maradt még „benzin” egy újabb csodához. Sokan elfelejtik, hogy nehéz úgy behozni egy 30 éves lemaradást az elittel szemben, hogy közben maguk a legjobbak sem egy helyben toporognak, emiatt pedig irreális elvárásokat támasztanak a nemzeti csapatunk felé. Szépen araszolunk felfelé és ez a legjobban úgy mérhető, hogy tényleg komolyan vesznek minket, elismerik a csapatot és tisztelik a játékosokat. És ezek már nem a kötelező tiszteletkörök… Szenvedélyes, érzelmekkel teli és az utolsó pillanatig nyílt mérkőzést várok. Azt kívánom, a meccs után minden magyar könnyes szemmel keresse, hol is rendezik azt a nyolcaddöntőt, ahol Magyarország érdekelt.

Ficsór Dávid mikrofonnal és labdával

„Mivel a feleségem nem igazán van oda a fociért, a mostani EB különleges időszak nálunk – kezdte Zombai-Kovács Ákos hírigazgató, a Győr+ TV főszerkesztője. Ha nem is minden nap, de általában követjük az eredményeket, sőt, mivel Eszter osztrák állampolgár, így Ausztria, és mivel mindketten magyarok vagyunk, Magyarország mérkőzéseit nézzük is rendszeresen. Ausztria már továbbment, aminek persze örülünk, de nagyon szurkolunk a magyaroknak, főleg azért, mert a németeket mindketten nagyon nem kedveljük. Momó, a skót juhász is szerves része a meccsnézéseknek, ha Apa üvölt és ugrál a magyar gólnál, ő négy lábon pattog, még ha a legmélyebb álmából verjük is fel. Fiam, Máté éppen Oxfordban végzi a mesterképzést, aztán ettől a héttől Londonban dolgozik, de vele is rendszeresen megvitatjuk a fejleményeket. Szerintem Olaszország, Belgium és Hollandia az igazi favoritok, de a dánok például komoly meglepetést okozhatnak, az alapján, amit eddig láttunk tőlük. A tévén belül házi tippverseny is zajlik, természetesen az alsó középmezőnyben tanyázok, ehhez soha nem volt érzékem.”

Mireider Máté online szerkesztő munkatársunk a Portugália elleni meccset a helyszínen szurkolhatta végig, most neki is csak a televízió marad: „Ha a szigorú realitást nézzük, akkor kemény védekezés a részünkről, a németektől magas labdabirtoklási arány, és erős támadójáték, ami az ő győzelmüket hozza. De ugyanezt vártuk a lengyelektől, a horvátoktól, a franciáktól az elmúlt években Egy részem hisz benne, hogy találunk egy gólt, és rá tudunk ülni az eredményre.”

Knézy Jenő szerint Szalai Ádám szerzi a magyar gólt

Garamvölgyi Imre, a Győr+ Hetilap főszerkesztője is bízik a csodában: „Magyar szívvel, magyar győzelmet várok! Szerintem tudunk meglepetést okozni a németeknek.”

Nem vagyok egy focirajongó, de azért az EB még engem is képes lázba hozni. ”– mondta Németh Boglárka, a Győr+ Online főszerkesztője és a Győr+ TV szerkesztő-riportere. „A magyar csapat remekelt szombaton. A balatoni strandon a netes adás csúszásának köszönhetően három büfében, három különböző időben örültek a magyar gólnak, így remélem a fiúk ma mindent is bedobnak, és legalább egy, akár két gólra is számíthatunk majd.”

Havassy Anna Katalin újságíró-szerkesztő kicsit gondban van, mert régóta fanatikus szurkolója a német válogatottnak. „Ezt a szituációt szerettem volna elkerülni mindenképp. Nagyon nem jött össze! Ha reális akarok lenni, akkor német győzelemre számítok, nekik hatalmas a tét. A szurkolók nem túl elnézők és Löw is 15 év után búcsúzik. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy kiessenek. Viszont hiányoznak az Effenberg, Schweinsteiger, Klose, Ballack, Lahm karakterek. A magyarok egy döntetlent behúzhatnak, ha képesek több gólt is lőni, s meg is érdemelnék, hogy ne kapjanak ki. Nagyon szeretném, hogy az egyik kedvencem, Hahn János lehetőséget kapjon, s gólt is szerezzen. De ezt már tényleg csak a szívem mondja. Magyar szempontból ez már most egy csodás EB volt.

Bajzát Zsuzsi, Nagy Roland és Nimsz Zsuzsi az egyik boldog győztessel

Az EB ideje alatt különösen érdemes a Győr+ Rádiót hallgatni és követni a Facebookon, mert minden nap tippelni lehet a mérkőzések eredményére, s nagyon klassz nyereményeket lehet bezsebelni! Szurkoljatok, tippeljetek, s tartsatok mindig a Győr+ Médiával!

Kapcsolódó témák: #Euro-2020 | #labdarúgás | #magyar válogatott |