Győri Segélyalap

A GYAC 2.5 millió forinttal segít

Győr+
2020.03.30. 16:54

Gyűlnek az adományok a dr. Dézsi Csaba András polgármester által létrehozott Győri Segélyalap számlájára. A Győri Atlétikai Club 2.5 millió forintot ajánlott fel.

„Ezúton szeretnénk kifejezni nagyrabecsülésünket dr. Dézsi Csaba András polgármester és a városvezetés felé, akik a jelenlegi, rendkívüli körülmények között is rengeteget tesznek a városért, kiválóan kezelik a helyzetet és segítik a győrieket”– mondta Simon Csaba a Győri Atlétikai Club elnöke.

„Fontosnak tartom, hogy ne csak a sportban, hanem az élet minden területén összetartsunk mi győriek, ezért az egyesület vezetőségével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a klub nevében 2,5 millió forinttal szeretnénk hozzájárulni a segélyalap működéséhez.” – tette hozzá a GYAC elnöke.

Az egyesületi támogatáson felül Simon Csaba elnök és Petrahn Barbara klubmenedzser – aki egyben az atlétikai szakosztály vezetője is – saját havi megbízási díjaikat is felajánlották a Győri Segélyalap részére.

„Győr a sportot mindig kiemelten támogatta, ami számos nemzetközi sikerhez járult hozzá. Sportkarrierem során megtapasztaltam, hogy csapatként, közösségi összefogással, erősebbek vagyunk és legyőzhetjük az előttünk álló akadályokat” – mondta Petrahn Barbara a GYAC hivatalos honlapjának.

Kapcsolódó témák: #GYAC | #Győri Segélyalap | #koronavírus |