A gerincvelő-kutatásért futnak az Audiban!

Győr+
2023.04.26. 19:37

Május 7-én világszerte ugyanabban az időben ismét több tízezer ember áll majd a starthoz a 10. alkalommal elrajtoló Wings for Life World Run-on egy közös célért: a paraplégia gyógyításáért. A jótékonysági futóverseny történetében először érkezik Győrbe.

A világ legnagyobb jótékonysági futóversenyén a résztvevők bárhonnan elindulhatnak az interaktív Wings for Life World Run alkalmazás segítségével, de együtt is futhatnak a két magyarországi verseny egyikén. A helyszínek közé most Győr is csatlakozott.

A Wings For Life World Run egy alapítványi futás egy jó ügyért, a nevezési díj 100%-a közvetlenül a gerinc sérüléseket kezelő Wings For Life Alapítványt támogatja. A gerincsérülés nem csak a sportolók, hanem minden hétköznapi ember számára kockázatot jelent – a sérülések fele autóbalesetben történik. A futók és gyaloglók ismét a hősei lesznek ennek a globális eseménynek, amelynek célja a gerincsérülések gyógyításának, gyógymódjának megtalálása.

Május 7-én a jótékonysági futóverseny történetében először érkezik Győrbe. A résztvevők a Audi Hungaria gyártó sorai között kialakított pályán gyűjthetik a kilométereket a nemes cél érdekében. Ezen a napon 13 órakor a világ számos pontján több ezer futó rajtol el egyszerre a Fuss azokért, akik nem futhatnak! mottó jegyében. A szervezők szeretettel várnak mindenkit egy különleges futópályával, színpaddal, zenével, és jó hangulattal.

Regisztrálj a verseny honlapján!

Győr . – Wings for Life World Run

Csatlakozz az Audi Hungaria & Friends futócsapathoz:

Audi Hungaria & Friends Running Team – Wings for Life World Run

További információkat a versenyről itt találhatsz:

Wings for Life: a futóverseny (redbull.com)

Kapcsolódó témák: #futás | #Győr | #jótékonyság |