Pólómaraton

750 perces vízilabdával köszöntötték Győrt

Fotó: Ficsór Dávid
Győr+
2021.08.09. 09:15

A királyi várossá válásának 750. évfordulóját ünneplő Győrt köszöntötte a Győri Vízisport Egyesület szombaton, méghozzá igen különleges formában.

Egy 19 mérkőzésből álló vízilabda gálát rendeztek a hétvégén, ami pont 750 percig tartott. Stílszerűen az első meccs 7:50-kor kezdődött szombaton, az utolsót pedig 21:50-kor ért véget.

Fotó: Ficsór Dávid

Amint azt Ábrahám Csabától megtudtuk, nézőként, több mint 200-an, játékosként pedig közel 70-en regisztráltak az eseményre. Ez utóbbi számban beleértendők a meghívott csapatok játékosai és a GYVSE saját sportolói is.

A Győri Vízsport Egyesület elnöke hozzátette: volt olyan játékosként regisztrált „civil”, aki Szekszárdról érkezett. De jöttek még Bogyiszlóról, Csatkáról, Ajkáról, Balatonfűzfőről, Tatabányáról, sőt, a határ túloldaláról Komarno-ból, és Pozsonyból is.

Fotó: Ficsór Dávid

„Nagyon népszerű volt a kivetítőn látható olimpiai közvetítés. Szombat hajnalban igazán ragyogó eredmények születtek és nagyon jól jött, hogy a női vízilabda válogatott bronzérmet szerzett. Ezt a mérkőzést sokan már a helyszínen, az uszodában nézhettük. Szeles Szabolcs alpolgármester úr is velünk szorított az utolsó percekben. A résztvevők csupa mosolygós arccal távoztak és  ötletként minősítették az eseményt! Köszönet mindenkinek, aki támogatta az eseményt!” -tette hozzá az elmondottakhoz Ábrahám Csaba.

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #GYVSE | #vízilabda |