Hirdetés
Rendőrség

Több ittas vezetőt is fogtak tegnap

Illusztráció: Police.hu
Győr+
2021.09.02. 09:14

Az egyenruhások megyénk útjain 561 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést az elmúlt 24 órában, amelynek során három járművezetővel szemben indult büntetőeljárás a műszer pozitív jelzése alapján.

Hirdetés

A győri rendőrök szeptember 1-én 10 óra 34 perckor, a város belterületén, a József Attila úton igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 49 éves helybéli férfit, a csornai egyenruhások 2021. szeptember 1-én 20 óra 30 perckor, a Bartók Béla úton ellenőriztek egy szintén személygépkocsival közlekedő 43 éves pásztori lakost. Az intézkedések során a két férfivel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett, ezért őket további mintavételre a helyi rendőrkapitányságokra előállították.

A rendőrségre szeptember 1-én 21 óra 30 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy ittas férfi autójával nekiment egy téti ingatlan kapujának. Vele szemben szintén tesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították. Adatainak ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik, továbbá a Győri Rendőrkapitányság körözi.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #ittasvezetés | #rendőrség |
Hirdetés