Hirdetés
Magyar Közút videó

Rögzítette a kamera ahogy berobbant a kamion

Fotó: Győr HTP
Győr+
2021.10.31. 10:43

Ismét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kamerája rögzítette azt a balesetet, amely október 25-én történt, s amelyben egy kamion teljesen kiégett. A videón látszik ahogy lángol a kamion, sőt az, ahogy kétszer is berobban.

Hirdetés

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, néhány nappal ezelőtt egy kamion gyulladt ki az M1-es autópályán. A sofőr egyedül utazott és szerencsére sikerült időben elhagynia a járművet. A győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, több habosított vízsugárral oltották el a lángokat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kamerája rögzítette az esetet, amelyet hivatalos Instragram oldalukon tettek közzé az alábbi szöveggel:

Hirdetés

Az M1-es autópálya komáromi szakaszán hétfőn egy kamion rakterében öngyulladás történt. A füstöt még észrevette menet közben a sofőr és lehúzódott a leállósávra. Ahogy a helyszínen lévő forgalomfigyelő kameránkon is látszik, kis idő múlva már lángok csaptak fel, amit sajnos már nem tudtak megfékezni a tűzoltók sem, és rövid időn belül kiégett az egész kamion.”

likeold
a fb oldalunkat