Ő gyilkolhatott Csornán! Keresik a feltételezett elkövetőt!

Győr+ Fotó: Police.hu
2023.04.03. 10:30

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki V. Dominik Márk ellen.

Amint arról korábban portálunk is beszámolt, Csornán egy lakótelepi lakásban a rendőrök 2023. április 2-án 15 óra 45 perc körül egy 39 éves férfit holtan találtak. Az esettel kapcsolatosan a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével V. Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi. Fotóját ide kattintva tekintheti meg!

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérik az állampolgárok segítségét.

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják a 06-96-417-329-es hívószámot. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #emberölés | #rendőrség | #szemtanú |