Lezárt akta

Nem fürödni járt a tóhoz

Győr+ police.hu
2022.12.01. 07:41

A csornai rendőrök befejezték a 26 éves fiatalemberrel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy kavicsbányató szomszédságában hozta létre és ápolta kannabisz ültetvényét.

A rendőrségre 2022. június 8-án 22 óra körül érkezett bejelentés, hogy Jobaháza külterületén, egy bányató közelében cserepekbe, valamint a szabad földbe ültetett vadkendernek látszó növénykultúrát talált a telefonáló. A szabadban lévő növényeket egy fiatalember éppen öntözte. A helyszínre érkező rendőrök a növények gondozóját igazoltatták, aki elmondta, hogy az indiai vadkender-ültetvény 29 tőből áll, amelyet ő hozott létre és ápolt.

A járőrök a 26 éves jobaházi lakost elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben a nyomozók drogtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. A fiatalembert a rendőrök kábítószer birtoklása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a jobaházi férfival szemben indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győri Járási Ügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #drog | #elfogás | #kábítószer | #rendőrség | #ültetvény |