Hirdetés
Rendőrség

Négy város – négy kapás

Fotó: police.hu
Győr+
2022.04.05. 16:32

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy körözés hatálya alatt álló személyt fogtak el.

Hirdetés

A győri járőrök egy 25 éves diósdi nőt igazoltattak Győrben, a MÁV pályaudvaron április 4-én 10 óra 30 perckor, akit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözött. Az asszonyt a rendőrök elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sopronban, a Pócsi utcában ellenőriztek 11 óra 25 perckor az egyenruhások egy 24 éves helyi férfit, aki ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Intézete elfogatóparancsot adott ki, ezért őt elfogták, majd őrizetbe vették és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Hirdetés

Hegyeshalomban, a Budapest-München között közlekedő vonatról szállítottak le a rendőrök 11 óra 37 perckor egy 21 éves edelényi férfit, akit a Miskolci Járásbíróság, valamint az Edelényi Rendőrkapitányság is körözött. A járőrök a fiatalembert elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra állították elő.

A csornai egyenruhások egy 42 éves férfit igazoltattak Csornán, a Szent István téren 12 óra 40 perckor, akit a Székesfehérvári, illetve a Siófoki Rendőrkapitányság is körözött. A székesfehérvári lakost a rendőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #körözés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat