Hirdetés
Igazi ajándék

Napi cuki: rendőrök lepték meg a szülinapos kisfiút Sopronban

Fotó: police.hu
Győr+
2022.01.20. 07:25

A soproni járőröknek csak egy rövid kitérő volt az aznapi szolgálatukból, de Barnabás egy életre szóló élményt kapott 5. szülinapján.

Hirdetés

Egy kisfiú édesanyja írt e-mail üzenetet a Soproni Rendőrkapitányságnak, amelyben azt kérte, ha lehet, segítsenek egy felejthetetlen élménnyel gazdagítani gyermeke születésnapját. A szülő leírta, hogy fia, Barnabás rajong a rendőrségért, játékai többsége is a szervezethez kötődik, gyűjti a rendőrautókat, kedvence a járművek közül az, amelyik még szirénázni is tud. Az anyuka azt kérte, ha lehet, lepjék meg a járőrök az ötéves kisfiút neves napján azzal, hogy egy rendőrautóval megvárják őt az óvoda előtt. A felkérést nem lehetett elutasítani, így 2022. január 19-én délután Kapcsos László rendőr főtörzsőrmester szolgálati útja során egy rövid kitérőt tett, és autójával a nagycenki óvoda bejárata elé parkolva várta a szülinapost.

Barna, aki először egy kicsit megilletődött az őt váró egyenruhás láttán, a kezdeti ijedtségén gyorsan túltette magát és kisöccsével egyből birtokba is vették a rendőrautót, amivel aztán tehettek is egy kört. Útközben kiderült, a fiúcska fiatal kora ellenére pontosan tudja a legfontosabb közlekedési szabályokat, így ellenőrizte azt is, hogy indulás előtt mindenki bekötötte-e magát. Búcsúzóul rendőrautós pólójában tisztelgéssel köszönt el a főtörzsőrmestertől.

Hirdetés

Kedves Barnabás! Nagyon boldog születésnapot kívánunk, és felnőttként várunk csapatunkba! – írta honlapján a police.hu.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat