Letörte a sorompót, továbbhajtott a helyszínről

Győr+ Fotó: police.hu
2024.07.09. 17:22

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy közlekedési bűncselekmény ismeretlen elkövetőjének beazonosítása érdekében.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt egy ismeretlen gépjárművezető ellen. Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Béke utca felől az M1-es autópálya irányába közlekedett egy ismeretlen sofőr gépjárműjével 2024. június 29-én 23 óra 30 perc körül. A járművel egy vasúti átjáróhoz érve oda úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és a mozgásban lévő csapórúdnak ütközött, amely ennek hatására letörött.

A balesetet követően az ismeretlen sofőr a járművel adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség | #sorompó |