Látta? Segítsen!

Győr+ police.hu
2023.02.15. 15:41

Az alábbi esetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Január 27-e 19 óra és január 29-e 8 óra közötti időben Győrben, a Ifjúság körút 86. szám mögötti szervízúton ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően megfordulás miatt hátramenetet hajtott végre, és ennek következtében nekiütközött az úttestre szélén parkoló Suzuki Swift típusú személyautó elejének. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

December 7-én 9 óra 20 perc körüli időben Hegyeshalom állomásnál ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. Haladása során a járművezetője SR2 jelű sorompóval biztosított kereszteződéshez érve, a sorompó csapórúdját feltehetően gépjárművezetési hiba folytán megrongálta, veszélyeztetve ezzel a vasúti közlekedés biztonságát.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 8. szám alatt vagy az 96/215-433-as telefonszám 40-37 es mellékén.

December 12-én 7 óra 55 perckor Levél külterületén, a Vadvirág utca végén található AS1830-as számú vasúti átjáró fényjelzőkészüléktől meghibásodás jelzés érkezett a Mosonmagyaróvári Vasútállomás forgalmi irodájába. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fényjelző alsó fehér lámpaüveg ismeretlen személy kitörte, és elektronikai összekötést végett a vasúti pályatest túloldalán lévő fényjelzőkészülék fehér szabadjelzést adó lámpái nem működtek rendeltetésszerűen. A rongálást elkövető ismeretlen személy cselekményével veszélyeztetve ezzel a vasúti közlekedés biztonságát.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 8. szám alatt vagy az 96/215-433-as telefonszám 40-37- es mellékén

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |