Különleges születésnapi ajándék

Győr+ Fotó: police.hu
2023.04.19. 19:06

Emlékezetes ötödik születésnapja volt Benettnek, akit a rendőrök szolgálati autóval vittek óvodába.

Április elején egy tápi édesanya különleges kéréssel fordult a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz. Leveléből kiderült, hogy két kisfia – az 5. születésnapját ünneplő Benett és a 7 éves Márk – nagyon nagy rajongói az egyenruhásoknak. A játékaik közül a kedvenceik a rendőrautók, a rendőrmotorok, a rendőrállomás, sőt még jelmezük is van. A kisbiciklijük pedig kék – fehérek és „Rendőrség” feliratosok. Az édesanya elmondta, a születésnaposnak és bátyjának is hatalmas örömet szerezne, ha találkozhatnának a rendfenntartókkal.  

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei örömmel tettek eleget a felkérésnek. Unti Vanessza rendőr őrmester és Simon Krisztián rendőr őrmester április 18-án reggel, otthonuk előtt várta a szülinapos kisfiút és testvérét, és az ünnepélyes köszöntést követően a fiúk csillogó szemekkel beülhettek a rendőrautóba is.

Majd még emlékezetessé téve a napot, az 5. születésnapját ünneplő Benett az óvodába, és testvére, Márk az iskolába rendőrautóval érkeztek meg.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #gyerekek | #meglepetés | #rendőrség | #születésnap |