Kitüntetésben részesült a vízügyi szakember

Győr+ Fotó: ÉDUVIZIG
2022.10.25. 06:42

Szitás Sándor, a Szigetközi Szakaszmérnökség vezető-helyettese Főigazgatói Tárgyjutalomban részesült nemzeti ünnepünk alkalmából.

Hirdetés

A szakember 2009-ben végzett az Eötvös József Főiskola Építőmérnök BSc. Területi vízgazdálkodás szakán. Pályakezdőként érkezett az igazgatósághoz, ahol a Vízrendezési Osztály területi előadója lett. Kezdetektől kitűnt kiemelkedő munkabírása és elhivatottsága, rövid időn belül a Szigetközi Hullámtéri Vízpótló Rendszer területi felügyelője, a Vízminőség-kárelhárítási csoport vezetője és a 01.05. árvízvédelmi szakasz, Mosoni-Duna bal parti védvonal védelemvezető-helyettese lett.


Munkavégzésére mindig a maximális odafigyelés a jellemző, legyen szó az ár-és belvízvédekezési, szakaszmérnök helyettesi vagy projektmenedzseri munkák elvégzéséről. Munkakapcsolataiban kiemelkedik lojalitása, kommunikációs készsége, műszaki irányelvek előtérbe helyezése és elfogadtatása.


2016-tól tölti be a Szigetközi Szakaszmérnökség vezető-helyettesi pozícióját.  2018-tól a Dunakiliti duzzasztómű nemzeti létfontosságú rendszerelembiztonsági összekötője, 2021-től a Győr-Gönyű OKK nemzeti létfontosságú rendszerelem biztonsági koordinátora. A közelmúltban befejezett Dunakiliti nagyműtárgy felújításában és az idei évben átadott Mosoni-Duna torkolati mű megvalósításában elévülhetetlen érdemei vannak.

Számos ár- és belvízvédelmi, vízkárelhárítási tevékenységben komoly szakértelemmel és eredményességgel vett részt különböző feladatkörökben.

Elismeréséhez ezúton is gratulálunk!

Forrás: ÉDUVIZIG

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #ÉDUVIZIG | #elismerés | #kitüntetés |