Hirdetés

Kiszállt a kocsiból, majd baseball ütővel támadt rá három emberre

Illusztráció: Freepik
Győr+
2021.08.02. 20:37

Pár nap alatt elfogták a dorogi nyomozók azt a 20 éves férfit, aki ok nélkül támadt rá három emberre az utcán. Baseball ütő és macséta is volt nála.

Hirdetés

A Dorogi Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt. A feljelentést követően a helyi rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd pár napon belül azonosították a felételezett elkövetőt, és július 30-án előállították a rendőrkapitányságra.

A gyanú szerint I. István július 26-án 23 óra előtt Tokodon kiszállt egy személygépkocsiból, majd minden előzmény nélkül egy baseball ütővel és egy macsétával rátámadt három, az utcán tartózkodó személyre, majd autóval elhajtott a helyszínről. Ugyanezen a napon éjfél után az egyik tokodi ház ajtaját is megrongálta. Az esetet megelőzően pedig, napokkal korábban telefonon zaklatta a ház lakóját.

A nyomozók a 20 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság, kisebb kárt okozó rongálás, valamint zaklatás vétség elkövetése miatt is indult büntetőeljárás.

Hirdetés

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #garázdaság | #rendőrség | #rongálás | #zaklatás |
likeold
a fb oldalunkat