Szemtanú

Kerékpárjával gázolta el a gyalogost! Látta az esetet?

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos
2022.12.28. 08:36

A soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen elkövető felderítésében, aki egy gyalogosnak ütközött kerékpárjával, majd ezt követően segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Hirdetés

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen elkövető ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. december 24-én 7 óra 45 perc körüli időben ismeretlen személy az általa hajtott ismeretlen típusú kerékpárral közlekedett Sopron Várkerületében. A Várkerület 81. szám előtti autóbusz megállóhelyhez érve figyelmetlensége következtében a kerékpárjával a vele azonos irányba gyalogosan közlekedő személynek ütközött. Az eset következtében a kerékpáros és a gyalogos is elesett. Ezt követően a kerékpárt hajtó személy felállt és a helyszínről segítségnyújtás nélkül az Ötvös utca irányába hajtott el.  A súlyos sérülést szenvedett gyalogosnak egy ismeretlen fiatal pár nyújtott segítséget. 

A rendőrség kéri az eset szemtanúit, illetve aki a bűncselekménnyel kapcsolatban egyéb információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (9400 Sopron, Flandorffer Ignác utca 2.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság
Illusztráció: Depositphotos

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |