Akcióban az egyenruhások

Ittas, eltiltott és körözött járművezetőket fogtak a rendőrök

Győr+ Fotó: Police.hu
2023.01.05. 10:38

Az elmúlt napokban több alkalommal is intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron vármegyében.

Hirdetés

A soproni rendőrök 2023. január 4-én 4 óra 30 perc körül Sopronban, a Kőszegi úton közlekedő gépkocsi 44 éves férfi vezetőjét, valamint 11 óra 30 perc körül szintén Sopronban, a Terv utcában haladó személyautó 40 éves női helyi sofőrjét ellenőrizték. A győri kollégáink 23 óra után Győrben, a Szent István úton egy 32 éves budapesti gépkocsivezetőt állítottak meg.

A rendőrök a járművezetőkkel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, ami mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Ugyanezen napon 15 órakor a győri rendőrök intézkedtek Győrben, a Reptéri úton egy autó 39 éves győri vezetőjével, akiről kiderült, hogy a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett. Az elfogott férfit az intézkedők a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A csornai járőrök Bősárkányban, a Zrínyi utcában 2023. január 4-én 10 óra körül egy 32 éves, míg 11 óra körül a kapuvári rendőrök Kapuváron, a Batthyány utcában szintén egy 32 éves, illetve 17 óra körül a győri egyenruhások Győrben, a Malomszéki úton egy 28 éves férfit igazoltattak.

Az egyenruhások megállapították, hogy a 32 éves rábcakapi lakost a Csornai Rendőrkapitányság, a Kapuváron elfogott személyt a Győri Járásbíróság, és a győri férfit a Győri Rendőrkapitányság körözte. A rendőrök mindhármukat elfogták, majd az illetékes rendőrkapitányságra előállították őket.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #elfogás | #ellenőrzés | #rendőrség |