Hirdetés
Baleset

Drogozott, tűzoltók vágták ki a fiatal sofőrt Peresztegnél

Fotó: police.hu
Győr+
2021.12.06. 09:15

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 8629-es számú úton közlekedett, a 84-es főút irányából Pereszteg felé egy 24 éves völcseji férfi autójával december 5-én a hajnali órákban.

Hirdetés

Egy enyhén balra ívelő kanyarban hajtva, az ott lévő vasúti átjáró az autóját megdobta, emiatt fékezés nélkül lehaladt a jobb oldali vízelvezető árokba, ahol a jármű bal oldali hátsó részével egy facsoportnak, míg jobb elejével az árokpartnak csapódott. Az ütközések miatt a gépkocsi az oldalára borult.

A fiatal járművezető a baleset következtében megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Ott vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott THC-ra, ezért a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az eset körülményeinek vizsgálatára.

Hirdetés

A nagycenki önkéntes tűzoltók bejegyzése: “Egyesületünk tagjait a hajnali órákban Pereszteg külterületére riasztották, ahol egy személygépjármű az útról lesodródott és az út melletti szántóföldön az oldalán állt meg! A helyszínen a peresztegi önkéntesekkel együtt segédkeztünk a sopronkövesdi hivatásos egységnek, akik feszítő vágó segítségével emelték ki a sérültet a roncsból!”

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat