Rendőrségi felhívás

Balesetet okoztak, majd angolosan távoztak! Látta valamelyiket?

Győr+ Ács Tamás
2023.02.21. 09:04

Győrben és környékén szinte már rendszeres, hogy egyes autósok balesetet okoznak, majd a helyszínről adataik hátrahagyása nélkül távoznak. A rendőrség most újabb esetekről számolt be.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú Opel Meriva típusú személygépkocsival közlekedett 2023. február 14-én 16 óra 10 perc körüli időben Győrben, a Fehérvári úton a körgeometriás csomópontnál. Közlekedése során a Fehérvári úti kihajtóban balra oly módon kezdte meg a sávváltást, hogy nem biztosított elsőbbséget a belső forgalmi sávban vele azonos irányba közlekedő Ford C-Max típusú személygépkocsinak, és nekiütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. február 18-án éjfél körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú fehér színű személygépkocsival közlekedett Győrzámoly felől Győrújfalu irányába. Közlekedése során – feltételezhetően figyelmetlenségéből adódóan – a Győrújfalu előtt található lassítószigetre felhajtott, és nekiütközött az azon elhelyezett kikerülés irányát jelző tábláknak, majd az egyik tábla a szembe sávból érkező Fiat típusú gépjárműnek csapódott.

Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |