Balesetek okozóit keresi a rendőrség! Segítsen, ha látta!

Győr+ police.hu
2023.02.06. 10:45

Anyagi kárral járó balesetek történtek térségünkben. Az elkövetők mindkét esetben adataik hátrahagyasása nélkül távoztak a helyszínről. Most szemtanúk jelentkezést várja a rendőrség.

Ismeretlen személy 2023. január 27-én 18 óra körüli időben, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett Győrben, a Puskás Tivadar utcában. Hátramenete során, – figyelmetlenségéből kifolyólag – nekiütközött a mögötte parkoló VW Golf típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművével 2023. február 3-án 23 óra és 2023. február 4-én 1 óra közötti időben Öttevényen az Ady Endre utcában, a Kossuth utca felől a Petőfi út irányába. Haladása során járműve sebességét nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg, az úttestről jobb oldalon letért, és nekiütközött az ott szabályosan várakozó Alfa Romeo személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |