Balesetek okozóit keresi a rendőrség

Győr+
2022.11.21. 14:03

Cserbenhagyás és vasúti biztonság veszélyeztetése - balesetek ismeretlen okozóit keresi a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés

Ismeretlen sofőr közlekedett 2022. november 11-én 17 óra 30 perc körül a 82-es számú úton, Nyúl felől Győr irányába, vélhetően fekete színű Volkswagen Transporter típusú gépjárművel. Haladása során a 67-es kilométerszelvény közelében lévő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött a vele szemből érkező Iveco típusú tehergépkocsinak. A balesetben az Iveco bal oldali ajtajának szélvédője betörött, az üvegtörmelék az utastérbe hullott. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétsége miatt büntetőeljárást indított.

Ismeretlen sofőr közlekedett Nagyszentjánoson, a Banai úton, az M1-es autópálya felől a Fő út irányába ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, vélhetően tehergépjárművel 2022. november 14-én 14 óra körül. Az útszakaszon lévő vasúti átjáróhoz érve, annak a tilos jelzése ellenére az átjáróba hajtott, és a vasúti sorompónak ütközött, majd azt letörte. Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonság ellen elkövetett vétség miatt büntetőeljárást indított.

Mindkét balesetet okozó gépjárművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |