Káosz a sztrádán: balesetek és teljes útzár az M1-esen!

Győr+
2023.10.25. 05:43

Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M1-es autópálya 105-ös kilométerszelvényénél, Nagyszentjános térségében, a Tatabánya felé vezető irányban. Az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben, de balesetek miatt a sztráda több szakaszán is torlódás alakult ki.

Frissítve 7:40

A rendőrök a szemléket és a műszaki mentéseket befejezték, így a közlekedők ismét teljes szélességében használhatják az autópálya ezen szakaszát.

Frissítve 7:00

A 105-ös km-nél újra megindult a forgalom így lassan a torlódás is elkezd feloszlani, azonban még mindig jelentős, 7 km-es. Aki teheti, legkésőbb a 129-es km-nél lehajtva, Győrön keresztül kerülhet.

Korábban írtuk:

Az ütközés következtében a kisteherautó egy terelőkúpnak ütközött, majd felborult. A győri hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett végzik a műszaki mentési munkálatokat.

Korábban a sztráda Budapest felé tartó oldalán, a 123-as km-nél, Győr elkerülő szakaszán összeütközött egy személyautó és egy kamion és elfoglalják a terelt szakasz külső sávját, ami a leállósávon halad. A torlódás meghaladta az 1-2 km-t. Kicsivel távolabb, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, szintén baleset történt. A 105-ös km-nél a belső sávot foglalja el a sérült jármű.

Vezessenek fokozott figyelemmel!