Újabb fordulat az ügyben

Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő maradványait találhatták meg Burgenlandban

Győr+
2023.03.21. 14:27

A Kronen Zeitung számolt be kedden arról, hogy egy burgenlandi kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek. A mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője a Blikknek arról nyilatkozotott, hogy szerint nagy eséllyel a 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő maradványait találhatták meg a határ túloldalán.

Az osztrák lap információi szerint társadalmi munkában takarították az árokpartot az önkéntesek, amikor a maradványokra leltek.

A Blikk arról cikkezett, a 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője szerint nagy eséllyel a családapa maradványait találták meg a határ túloldalán. A jogi lépéseket dr. Lichy József megtette, hogy végre kiderüljön az igazság.

Mácsik Zoltán 2017 márciusában úgy búcsúzott el feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, É. Imrével, aki megadja neki tartozását. A mosonmagyaróvári szakember azóta soha nem tért haza, holtteste pedig a mai napig nem került elő.

Korábban a témában:

Illusztráció: Depositphotos

Kapcsolódó témák: #Burgenland | #eltűnés | #gyilkosság | #nyomozás | #rendőrség |