A vétlen sofőr és egy kisgyermek is megsérült a balesetben Halászin

Győr+ Fotó: police.hu
2023.05.04. 10:55

A mosonmagyaróvári rendőrök egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 36 éves mosonmagyaróvári nő közlekedett Halásziban, a Ságvári Endre utcában 2023. május 3-án 7 óra 50 perc körül. A Jókai utca kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem biztosított áthaladási elsőbbséget a balról érkező, 39 éves halászi asszonynak, és gépkocsijával nekiütközött. A karambol hatására a halászi lakos gépkocsija az útról lesodródva egy közeli háznak csapódott.

A balesetben a vétlen gépjárművezető, illetve utasa, egy 6 éves gyermek megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra nagyobb figyelmet fordítsanak, az útkereszteződésekhez érve minden esetben lassítsanak és körültekintőbben vezessenek!

Közlekedjenek türelmesebben, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra! Közlekedésük során igyekezzenek megérteni a másik járművezető, szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |