A MÁV is késik az M1-esen kialakult dugó miatt

Győr+ Fotó: MÁV
2023.09.20. 13:17

Mint ismert, a pálya felújítása miatt a Győr-Budapest vonalon Biatorbárgy és Szárliget között pótlóbuszok közlekednek. Most azonban azok sem nagyon tudnak az M1-esen kialakult közlekedési káosz miatt.

Közúti baleset miatt az M1 autópályán és az 1-es főúton torlódások alakultak ki, emiatt a Budapest-Kelenföld és Tatabánya, valamint a Budaörs-Biatorbágy-Tatabánya közötti pótlóbuszok menetideje jelentősen megnövekedhet. Az érintett állomásokon nem minden esetben tudják biztosítani a vasúti csatlakozást.

Az utasok 30-60 perccel hosszabb eljutási időre is számíthatnak – írja a Mávinform.

A helyzetet az sem segíti, hogy az Útinform információi szerint a M1-es autópályán, Bicske és az Óbarok pihenőhely között útkarbantartók dolgoznak. A Győr felé autózóknak 6-7 km-es szakaszos torlódásban kell araszolgatni az egy sávra szűkült pályaszakaszon.

Frissítés: az M1 autópályán és az 1-es főúton már folyamatos a közúti forgalom, megszűntek a torlódások. Így a Budapest-Kelenföld és Tatabánya, valamint a Budaörs-Biatorbágy-Tatabánya közötti pótlóbuszok menetideje is fokozatosan áll helyre, a módosított menetrend szerint közlekedhetnek a pótlóbuszok is.

Korábban ma a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #késések | #MÁV |