14 baleset egy nap alatt

Győr+ Fotó: police.hu
2023.05.17. 21:02

Győr-Moson-Sopron vármegye területén a rendőrök a tegnapi nap folyamán 5 személyi sérüléssel járó, illetve 9 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 26 éves győri nő közlekedett személygépkocsival a 8418-as számú úton Koroncó felől a 83-as számú főút irányába május 16-án 7 óra 45 perc körül. Haladása során a sofőr vélhetően autója sebességét nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg, a nedves úttesten járművével megcsúszott, és a menetirány szerinti jobb oldalon az út melletti fának csapódott. A balesetben a gépjármű vezetője, illetve gyermekkorú utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotó: police.hu

Egy 22 éves soproni nő Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 8645-ös számú úton Harka felől Sopron irányába május 16-án 14 óra 20 perc körül. Haladása során – mivel nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg autója sebességét, a heves esőzéstől csúszóssá vált úton – járműve felett az irányítást elveszítette, áttért a bal oldali sávba, és egy vele szemből érkező gépkocsinak ütközött. A karambolt követően mindkét gépjármű az út melletti vízelvezető árokba csapódva állt meg.

A balesetben az okozó sofőr, illetve két 19 éves utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #esőzés | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |