Hirdetés

Rajzpályázat – elindult a szavazás!

Győr+
2021.11.24. 15:11

Győr város 750 éves évfordulója alkalmából a Széchenyi Open Art Night szervezőivel rajz- és festménypályázatot hirdettünk. Minden kategória legtöbb szavazattal rendelkező pályaműve díjazásban részesül. Ezen felül pedig az összesítetten legtöbb szavazatot kapott versenyző viheti haza a legértékesebb ajándékot, egy XBoxot.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy rajzpályázatot indítottunk. A nevezési idő lezárult, a beérkezett műveket pedig Facebook oldalunkon, kategóriánkénti bontásban tettük közzé.

A szavazás a mai naptól indul, december 3-ig lehet szavazni a Győr+Média Facebook oldalán.

A különböző kategóriák albumai:

Óvoda

Alsó tagozat

Felső tagozat

Középiskola

Felnőtt

A kategóriánként legtöbb szavazatot kapott pályaművek alkotóit ünnepélyes díjátadásra invitáljuk december 8-ra, melynek helyszíne később kerül kihirdetésre.

A nyertesek rajzairól készült fotókat a Széchenyi Open Art Night záró tematikájának keretein belül, december 8-tól egy hónapon keresztül, minden este három helyszínen – a Széchenyi István Menedzsment Campus, a Bécsi kapu tér és a Vízügyi Palota homlokzatain – lehet majd megtekinteni. Bővebb információ a Széchenyi Open Art Night rendezvényről: openartnight.hu.

A játék szabályzata ide kattintva érhető el és tölthető le.

Kapcsolódó témák: #rajzpályázat | #széchenyi open art night |
Hirdetés