Hirdetés
Óriási lehetőség, óriási kivetítőkön!

Rajz- és festménypályázat

Győr+
2021.11.04. 14:23

Győr város 750 éves évfordulója alkalmából a Széchenyi Open Art Night szervezőivel rajz- és festménypályázatot hirdetünk. Minden kategória legtöbb szavazattal rendelkező pályaműve díjazásban részesül. Ezen felül pedig az összesítetten legtöbb szavazatot kapott versenyző viheti haza a legértékesebb ajándékot.

Hirdetés
A rajz- és festménypályázat két témája:
„Karácsony Győrben 2021-ben”, vagy „Karácsony Győrben 750 év múlva”.
A díjakért öt korosztály szállhat versenybe:
Óvodások
Iskola – alsó tagozatosok
Iskola – felső tagozatosok
Középiskolások
Felnőttek

Álló formátumú alkotásokat várunk, amelyet szabadkézi vagy digitális formában is elkészíthetnek a pályázók. A versenyben való részvétel feltétele a pályaműről készült minimum 1 megabyte, maximum 3 megabyte méretű, jpg formátumú fotó elküldése az alábbi címre: palyazat@gyorplusz.hu

A pályázat nem titkos, a nevet, az életkort és a korosztályos kategóriát minden alkotás mellett kérjük feltüntetni. A pályázat nem kötött lakhelyhez.

Az alkotásokról készült fotók beküldési határideje november 21. Ezt követően egy előválogatás után kerülnek közönségszavazásra a legkreatívabb rajzok. Szavazni december 3-ig lehet majd a Győr+ Média Facebook-oldalán. A kategóriánként legtöbb szavazatot kapott pályaművek alkotóit ünnepélyes díjátadásra invitáljuk december 8-ra, melynek helyszíne később kerül kihirdetésre.

A nyertesek rajzairól készült fotókat a Széchenyi Open Art Night záró tematikájának keretein belül, december 8-tól egy hónapon keresztül, minden este három helyszínen – a Széchenyi István Menedzsment Campus, a Bécsi kapu tér és a Vízügyi Palota homlokzatain – lehet majd megtekinteni. Bővebb információ a Széchenyi Open Art Night rendezvényről: openartnight.hu.

A játék szabályzata ide kattintva érhető el és tölthető le.

A Széchenyi Open Art Night nem jöhetett volna létre nélkülük:

Kapcsolódó témák: #rajzpályázat | #széchenyi open art night |
Hirdetés