Programok az EFI-től


2022-09-05 - 2022-12-30
ingyenes program
Az Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ aktuális programjait közöljük.
Hirdetés

1. Dohányzásról leszokást támogató ingyenes tanácsadássorozat.

Szolgáltatásunkkal azokat a dohányosokat szeretnénk segíteni, akik a dohányzásról való leszokás, az egészségük megóvása mellett döntöttek. Az életmódváltás, a nemdohányzó magatartás újratanulásának nehézségekkel teli folyamatában segítünk jobban megismerni saját dohányzási szokásaikat és a közösen felállított célok eléréséhez javaslatokat, tippeket kínálunk a függőségükből való kiúthoz. A tanácsadássorozat hat alkalmas.

2. Egészségi állapotfelmérés

Szeptember 5-étől, hétfőnként 14-16 óráig ingyenes egészségi állapotfelmérést tartanak szakembereink a Szent Imre úti rendelőintézet III. emeletén található Egészségfejlesztési Irodában. (Győr, Szent Imre u. 41. III. emelet) Vérnyomás mérést, egyes kockázatok (pl. túlsúly) esetén vércukor mérést, és testösszetétel elemzést végzünk, valamint az ezekhez kapcsolódó életmód tanácsadásban részesülhetnek az egészségtudatos érdeklődők. A testösszetétel mérés megmutatja, a test- és zsigeri zsír, valamint a vázizomzat százalékos arányát, az alapanyagcsere értékét. Az eredmény ismeretében alakítható az életmód az életkornak, nemnek megfelelő egészséges arány elérése érdekében. Mindemellett a mentális egészség felmérése, annak megőrzését elősegítő tanácsadás is kérhető ingyenesen pl. a tartós stresszel, alvási problémákkal élőknek. Elsősorban 18-60 év közötti aktív felnőtteket várunk, akik képet szeretnének kapni egészségi állapotukról. A szolgáltatásunk szűrő jellegű, célja az egészségtudatosság növelése, az évenkénti egészségfelmérés biztosítása.

Előzetes bejelentkezés szükséges az állapotfelmérésre, mely megtehető telefonon: 96/507-900/8575, vagy e-mail-ben: efiprogram.gyor@gmail.com

Kapcsolódó témák: #dohányzás |#egészség |
további programok
2022-11-25 - 2022-11-28

Modell Európa Parlamenti Ülés a Kazinczyban

A Modell Európai Parlament egy holland kezdeményezésű, középiskolásoknak szánt kulturális, nem politikai program, ahol a diákok az Európai Parlament működését mutatják be szerepjáték formájában.

részletek