Online programok május 19-én


2020-05-19
ingyenes program
Artisták, könyvek, színházi és opera előadások a mai online kínálatban.
Hirdetés

Nemeztközi artista video – Világszerte várják az artisták, hogy újra közönség előtt léphessenek fel, elkápráztathassák a nézőket a tudásukkal. Ennek jegyében készült 16 országból származó artistákkal a következő videómontázs, amelynek egyik rendezője a fiatal magyar artista, Eötvös Christofer, aki a felvételen illuzionista számot mutat be. Rajta kívül más magyar artisták is: Picard Lily, Melani Donnert, Váradi Éva, Elizabeth Axt, Pom Pom, Németh Jenny, a Fying Weiss csapat, Szegedi Júlia, Tony Donnert, Váradi Nándor és Diana, a Kevin Richter Troupe is ízelítőt adnak a tudásukból.

16:00 Juhász Anna és Ugron Zsolna könyvajánlója szubjektív szemszögből.

18:00 A bécsi Volkstheater újra egy Bodó Viktor-rendezést tűz műsorára Max Frisch tandrámáját, a Biedermann és a gyújtogatók című művet állította színpadra.

19:00 A Kecskeméti Katona József Színház Szente Vajk, Galambos Attila és Bolba Tamás Csoportterápia című népszerű musicaljét adja közre Facebook-oldalán.

19:00 A Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház Molnár Ferenc klasszikusát, A Pál utcai fiúkat vitte színpadra, ezt adják közzé YouTube-csatornájukon.

19:00 Csajkovszij: Anyegin – A Komische Oper Berlin előadása

19:00 Weber: A bűvös vadász – Bécsi Staatsoper (opera, felvételről, 23 órán keresztül ingyenes)

Győri programok ITT.

Gyermekprogramok ITT.

Hirdetés
további programok
2022-08-25 - 2022-08-28

Bortörténelmi Napok

részletek
2022-08-14

Családi nap Gyárvárosban

Rengeteg ajándék, izgalmas feladatok, arcfestés, csillámtetoválás, légvárak, ételek és italok valamint lakossági fórum várják a látogatókat az egész napos programon.

részletek