Online programok Győrből


2020-03-26 - 2020-06-29
ingyenes program
Győri művészek, helyi intézmények programjai költöztek a virtuális térbe, hogy ne maradjunk kultúra nélkül.
Hirdetés

Online szolgáltatást indított a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Pegazus online – Irodalmi erőforrások nehéz időkre címmel. A könyvtár Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján a magyar irodalom klasszikusai és kortársai hallhatók győri színművészek tolmácsolásában. A lejátszási lista folyamatosan frissül és visszanézhető.

A Vaskakas Bábszínház vasárnaponként 11 órakor elérhetővé tesz egy-egy előadást felvételről a YouTube csatornáján.

A Generációk Háza Facebook oldalát is érdemes követni, mini koncertekkel, online gyöngyfűző tanfolyammal, jógával és hasznos tanácsokkal várják a látogatóikat.

A Győri Nemzeti Színház a családi előadásait teszi közzé felvételről Facebook oldalán és YouTube-csatornáján, ez utóbbin az előadások bármikor újranézhetők. Így már láthatjuk a Szemben a nappal és A helység kalapácsa című előadást.

A Győri Balett Facebook-oldalán várja rajongóit fotókkal, videókkal.

Uzsonnához mesél minden nap 16 órától Markó-Valentyik Anna bábművész Soundcloud-csatornáján.

Töreki Zsuzsi minden délután 17 órakor videós mini koncerttel, mozgással, diafilmvetítéssel várja a kisgyermekes családokat a Búgócsiga Muzsika Facebook-oldalán.

A Rómer Flóris Történeti és Művészeti Múzeum is kalandozásra hív otthonról. Az intézmény megosztja digitális tartalmait, hogy virtuálisan is el tudjunk látogatni kiállításainkba, megismerhessük kincseiket. Digitális gyűjtemények, ismeretterjesztő filmek, foglalkozások anyagai, gyermekfoglalkoztatók és még sok más érdekesség vár a látogatókra a romer.hu oldalon.

A Szülők Háza Digitális Bölcsőde Facebook-oldalán mindennap 8-tól 17 óráig várja az érdeklődőket. A bölcsiseknek napközbeni programokat kínálnak, a szülőknek pedig hasznos előadásokat tartanak.

A Győri Bencések a Szent Ignác Bencés Templomból közvetítenek minden szerdán 21 órakor élő esti misét Facebook oldalukon és YouTube csatornájukon.

A Győri Egyházmegye miséit, közös imáit You-Tube-csatornáján követhetjük.   

A Szent Imre templom élőben közvetíti szentmiséit Facebook-oldalán. Az online közvetítések minden este 6 órakor, vasárnap reggel 1/2 8-kor, 3/4 9-kor, 10 órakor, fél 12-kor és este 6 órakor kezdődnek. A 3/4 9-kor kezdődő szentmise továbbra is diákmise, a gyermekeknek szóló szentbeszéddel.

Nem hagyunk egyedül címmel indított Facebook-csoportot Nagy Balázs a Győri Nemzeti Színház színésze. Kollégáival együtt minden nap pozitív üzenetekkel, beszélgetésekkel, verssel, zenével várják követőiket.

MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL Facebook-oldalán  hazai zenekarok, előadók, köztük győriek is “lépnek fel”és a saját felületeiken rendszeresen posztolnak, filmekkel, közönségtalálkozókkal. Ugyanez az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek. Reggeltől késő estig követhetők az események.

további programok
2022-10-06 - 2022-10-20

Magyar évezredek előadás

Grandpierre Attila csillagász, a Vágtázó Csodaszarvas zenekar vezetője, énekese, őstörténet-kutató tart két előadást Győrben a magyarok elődeinek (szkíták, médek, hunok) királyi mágusairól, papkirályairól.

részletek
2022-09-23 - 2022-09-24

Hétvégére ajánljuk!

Kézműves piac, sportág- és táncválasztó, jóga maraton – ezen a hétvégén is bőséges programkínálat várja a városlakókat Győrben.

részletek