Győrben lép fel a Margaret Island és a Szegedi Kortárs Balett


2023-11-11
Október 14-én kezdődik a Margaret Island „Szabadon szép a tánc” elnevezésű országos turnéja a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével, mely során Győrbe is ellátogatnak.
Hirdetés

A Margaret Island eddigi történetének legnívósabb produkcióját viszi színpadra a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével. Egy 8 állomásos országjáró turnén rendhagyó koncertélményben részesíti a nézőket és a rajongókat: az este folyamán a popzene, a vers és a kortárstánc egybefonódásából születik egy egyedi összművészeti produkció.

Az áthangszerelt műsorra a Szegedi Kortárs Balett által megálmodott koreográfia egyedi díszlettel és vizuális megoldásokkal egészül ki. Az est egyik fénypontjaként Lábas Viki énekesnő is beszáll a táncba a Szegedi Kortárs Balett táncosai mellett.

Már év elején elkezdtem a próbákat a táncosokkal, folyamatosan ingázom Szeged és Budapest között. Egyszerre izgalmas és fárasztó ez az időszak, ugyanakkor nagyon felszabadító így kifejezni az érzéseket, várom, hogy a közönség is lássa, min dolgozunk ilyen sokat – mesélte Lábas Viki.

A koreográfiáért a Szegedi Kortárs Balett társulatának tagja, Czár Gergely felel.

A turné november 12-én érkezik meg Győrbe, a helyszín a Molnár Vid Művelődési Központ. Kezdés: 19.00 óra. További részletek ide kattintva érhetők el, jegyvásárlás ITT!

Kapcsolódó témák: #Győr |#programok |
további programok
2023-12-01

Jótékonysági Mikulás Autóstalálkozó lesz Győrben

Jótékonysági Mikulás Autóstalálkozót rendeznek most szombaton, december 2-án este Győrben, az Audi Aréna parkolójában.

részletek
2023-12-07

Adventi illatok Győr-Újvárosban

December 7-én (csütörtökön) 17 órától szeretetvendégséggel és zenés műsorral várják az érdeklődőket az újvárosi Kossuth-szobor előtti téren.

részletek