Győrbe érkeznek a guruló gasztronómia nagyágyúi


2023-06-15 - 2023-06-18
ingyenes program
Győr felkészülhet a 4 napos street food-őrületre! Egyszerre érkezik a Radó-szigetre június 15-18. között a Food Truck Show 2023, a Győri Kézműves Sörnapok és a Chili Piac.
Hirdetés

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek érkeznek a belváros szívébe. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal várják a látogatókat. A vagány streetfood járgányok mellé eljönnek a régió legkiválóbb kézműves sörfőzdéi és chilitermelői is.

„Ki ne szeretne egyszerre jót enni és közben rászoruló gyermekeknek segíteni, azaz jót tenni? Június 15-18. között ezt mindenki megteheti, hiszen újra Győrbe jön 9. szezonjában a Food Truck Show, a rendezvényen bárki megkóstolhatja az év díjnyertes street foodjait. Az esemény évek óta a céljául tűzi ki, hogy helyi, nehéz körülmények között élő gyermekeknek segítsen” – mondta Horváth Zoltán, a Food Truck Show megálmodója.

A Food Truck Show-turné a hétvégén Győrbe, a Radó-szigetre érkezik. A guruló gasztronómia nagyágyúi a Kuckó Önkéntes Programmal karöltve dolgoznak gőzerővel családi otthonokban nevelt gyerekek élményszerzésén. A rendezvényeik forgalmának 1%-át gyűjtik össze, ebből az összegből a helyszín közelében lévő otthonból hívnak meg gyerekeket, nevelőket. A Food Truck Show rengeteg truckkal, és digitális, a kocsik oldalán QR-kóddal könnyedén elérhető étlappal vár mindenkit! Sőt az év díjnyertes truckjai is begördülnek a városba. Jön a közönségszavazás győztese, a tépett malacos szendvicséről híres The Grilled Piggy, és a zsinórban negyedik alkalommal díjazott Legenda Sörfőzde is.

Truck lista:

Étel:
Tom-Yum
Raclette by Lili
NEMO
Pola Pola
Che Che Burger
Pizz’Burger
Smokey Monkies
The Grilled Piggy
Meraki
Black Heaven
Lassú Disznó
Las Vegan’s
Lili’s Truck
Mexkitchen
Paneer
Zabáljcsak!

Ital:
Sanpellegrino
Martini Fiero
Sörbie
PopFröccs
Legenda
Borkas
Costa Coffee
Laposa
Mrs Doubtfire
SpritzBar

Desszert:
DreamSteam
Happy Churros
Levendula

Részletek: https://www.facebook.com/events/682997610239889/?locale=hi_IN

Kapcsolódó témák: #étel |#Food Truck Show |#ital |
további programok

A Riviéra sztárjai

Május vége felé járunk, tart a bérletmegújítás. A Győr+ TV kulturális magazinja bemutatja a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett következő évados izgalmas programját. Klasszikusok könnyedén – a teljesség igénye nélkül, érkezik Shakespeare Szentivánéji álma, Puccini Bohémélete, illetve Jókai Mór évfordulójára két darabbal is tiszteleg a teátrum a magyar géniusz előtt.

részletek

Tízezer este – megjelent a Honey Jeans győzelméért járó klipje

Nagy mérföldkőhöz érkezett el a győri Honey Jeans Band, akik 2023-ban megnyerték az első ízben megrendezett Színpadra Fel! tehetségkutatót. A nyeremények közül az egyik egy profi körülmények között forgatott videoklip lehetősége volt, amely a győri önkormányzat jóvoltából valósulhatott meg. A Tízezer este május 20-án debütált.

részletek