Táncművészet

Frenák Pál válasza az erő


2020-10-28
ingyenes program
Online workshop Frenák Pállal és társulatával a a Széchenyi István Egyetem Művészeti Szakkollégiumának szervezésében.
Hirdetés

Az emblematikus művész, Frenák Pál és társulatának táncművészei – Jurák Bettina, Keresztes Patrik, Halász Gábor, Lőrincz Emma és Maurer Milán – lesznek a Széchenyi István Egyetem Művészeti Szakkollégiumának vendégei azon a bárki számára elérhető online workshopon, melyhez október 28-án, szerdán 14 ótától GoogleMeeten keresztül kapcsolódhat a hallgatóság.

Fotó: Bobál Katalin

Frenák Pál munkái elemi erővel reflektálnak azokra az érzelmi kihívásokra, melyekkel a mai kor emberének nap mint nap szembesülnie kell. Nagy öröm, hogy a társulat két legutóbbi produkciójának elméleti előkészítésében magam is részt vehettem. A 2020. október 18-án a Nemzeti Táncszínházban bemutatott Spider, valamint a 2019-es Cage című produkciók különösen érzékenyen érinthetik a bezártságba kényszerített és örökös kitörési lehetőségeket kereső nézőket” – mondta kedvcsinálóként dr. Horváth Nóra, az Apáczai Csere János Kar docense, a Műhely című folyóirat főszerkesztője.

Az online programon való részvétel ingyenes, ám regisztráció hoz kötött. Az érdeklődőka horvath.nora@sze.hu címen jelezhetik részvételi szándékukat. 

Forrás: Széchenyi István Egyetem

Kapcsolódó témák: #művészet |#Széchenyi István Egyetem |
Hirdetés
további programok
2020-12-05

Cserók placc

Szabadidő

Helyi termelők és kézművesek vására.

részletek
2020-11-30 - 2020-12-27

Advent a Vaskakasban

Színház

Karácsonyfagömb ajándékba.

részletek